Thursday, November 8, 2007

Himawari!!.... Sunflower~

Remember the previous post about the balloon festival? It was the same day we went to see the sunflowers. Thanks to En. Khai for the info, Yati and Nawa for the guide and also to the officer at Yoshinogari and Nakabaru Station.

It all started when i suggested to see the sunflowers since it was still early to go home after checking out the balloons.

When we arrived at Yoshinogari Station, Shahril asked the officer for guide. It wasn't far from Nakabaru Station. So we went back to our car but before we drove off, we took some photos there because the combination of the flowers are lovely. Don't you think so?



Lovely~


It's autumn not spring~ hihiks

Then we headed to Nakarabaru Station and asked the officer exactly how to reach the sunflower plantation. The officer said it was not far from the station. So straight away we headed towards the direction. And.. walla~ lovely sunflowers indeed!



Sunflowers everywhere!!



More.. more.. and more sunflowers!~


Can you spot the busy buzzy bee?? bbzzzz.. bbzzz...


The flowers are huge!~


These are amethyst, planted nearby the sunflowers, but very few of them

Triple happy~




beneath the heart,

Azfa

10 comments:

zulfadli yusuf said...

Himawari..adik Shin Chan, kan? Hehe

:: azfa * shahril :: said...

aa..ah! hihiks.. tingat Himawari tu tk senang duduk bila tgk laki hensem ngan brg2 kemas. hihiks

khai said...

Bunga kosmos kat Yoshinogari station tu memang cantik. Kalau nak tengok lagi banyak boleh pergi ke Sari Cosmos Garden. Tapi jauh sikitlah. Lebih sejam dengan kereta (depend on driver, hehe). Sekarang ni dia tengah ada event sampai hari Ahad 11 Nov. Very romantic place. Boleh check dia punya HP tapi cuma in Japanese. Mintak Shahril tolong translate. Kalau dah sampai situ, elok terus jalan2 ke Karatsu Region(Utara Saga). Tapi bukan bandar besarlah.

:: azfa * shahril :: said...

thanks en khai. maybe kalau ada masa dan rezeki, boleh jln2 ke sana pula.

ayda said...

bestnya..bunga sunflower tu besar.
i like the amethyst flower ;)

:: azfa * shahril :: said...

aah.. ayda.. lovely~

azreen said...

chepa.. bunga2 sangat comeil dan lawa.. tp kenapa muka anda mcam pucat je..eheheh.. ade pape2 ke?? bila mahu pulang??

:: azfa * shahril :: said...

hihiks.. aku balik hujung bln 3 kut! kuikuikui.. zeghinn!! tingin aaa mkn laksa johor mak ko!!! mane nak dpt sini!! tak pandai aa nak wat laksa johor nih! huhuhuhu

azreen said...

eheheheh.. ko tanya aku camner nk wat laksa johor... tak dapek aku nk ajor eheheheh :P..tp nnt nk balik mesia cakap ehehe aku soh mak aku wat spesel utk ko ahahah :P

:: azfa * shahril :: said...

yeayy!!! balik mesia dpt mkn laksa johor mak zeghin!! yeay!!! lagi 4 bln jer.. wee-woo-wee-woo